BENVINGUTS/BIENVENUES/WELCOME/BIENVENIDOS

domingo, 5 de septiembre de 2010

ESCALFAMENT GORKA IRAIZOZ


domingo, 29 de agosto de 2010

ESCALFAMENT RICARDO


viernes, 20 de agosto de 2010

Velocitat

Sessio5

Velocitat/Coordinació

Porters Web 4

martes, 20 de julio de 2010

CAMPIONS DEL MÓN


Encara que tansols han sigut 3 els afortunats del campionat del món. La resta de porters de la lliga espanyola es troba també entre els millors porters del món i qualsevol d'ells hauría fet un bon paper, però no poden anar tots i la competència es sempre bona.

martes, 6 de julio de 2010

Valdes i Reina


Després de uns quants partits de mundial el debat s'ha tancat. Iker Casillas no ha rendit al seu millor nivell, des del meu punt de vista ni tan sols a l'ultim partit on va ser l'heroi del penal. Però està clar que no es pot canviar al porter i menys quan ha anat guanyant en confiança dia a dia. I açò ha estat possible sobretot gracies al paper secundari dels seus companys a la porteria que li han donat el seu suport i han mostrat una gran professionalitat. Per una part està Pepe Reina que sempre es protagonista quan hi ha una pena màxima en contra, ja que es dels millors especialistes a nivell mundial i tots pensen en ell per davant de Iker per aquest tipus de situacions, però que a més de saber quin es el seu paper va donar el seu consell al porter titular perquè aturara el penal i aquest després li ho va agrair públicament en un molt bon acte de humilitat. I per altra està Victor Valdés, sense cap tipus de dubte ha realitzat una de les millors temporades de la seua vida i està al mundial perquè s'ho ha guanyat a pols. La premsa pensava que seria un problema per al grup. Però el temps li ha donat la raó a un Victor que ha madurat i ha sabut acceptar el seu paper perfectament, donant en tot moment el seu suport a Iker Casillas.

miércoles, 23 de junio de 2010

Velocitat de Reacció

Velocitat reacció

Creative Commons License
obra de Josep Campos està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a goalkeepersporters.blogspot.com
Els permisos addicionals als d'aquesta llicència es poden trobar a http://goalkeepersporters.blogspot.com/.